Zoek

Over Bakkerij Schrieks

Een jonge en bruisende onderneming

Bakkerij Jan Schrieks is al 30 jaar een echte Zeeuwse ambachtelijke bakker en altijd een jong en bruisend familiebedrijf geweest en gebleven. Dagelijks worden er inmiddels  per dag zo’n 2000 broden gebakken in de bakkerij.

Het begon allemaal 30 jaar geleden met de overname van de eerste bakkerij in de Middelburgse J.W. Thibautstraat.
In de eerste jaren na de start bestond ons team uit 3 bakkers, 2 winkeldames, 2 zaterdaghulpen en uiteraard de bakker en zijn vrouw.
 In 1997 besloten we vanwege het succes het naastgelegen pand te kopen, waardoor we de winkel en bakkerij konden vergroten.

In Juni 2001 zijn we verhuisd naar het industrieterrein Vrijburg in Vlissingen, de spil van al onze winkels.

Als bedrijf wilden we groeien en in 2003 openden we op Achter de Houttuinen in Middelburg een nieuwe vestiging(deze locatie is gesloten in 2014 door de verhuizing naar de Markt in Middelburg.) In 2006 kwam onze locatie in het Vlissingse Papegaaienburg erbij en in 2009 aan de Noordweg in Middelburg.

In

Jos en Frank

Jos en Frank zijn sinds 2017 Mede-eigenaar van het bedrijf. Met ons nieuwe (jonge)team blijven wij streven om kwalitatief hoogstaande producten te leveren. 
Eerlijk, écht en goed betaalbaar.

Door de jaren heen hebben we een steeds ruimer assortiment opgebouwd, maar we blijven er ook naar streven om ons assortiment te verbeteren.

Want bakken is en blijft onze passie.